Badkamer Bouw

Wil je beginnen aan de bouw van een nieuwe badkamer? Heb je geen inspiratie? Laat je inspireren door bijvoorbeeld: woonmagazines, tijdschriften, folders, online en via badkamerwinkels. Heb je je genoeg laten inspireren? Bepaal dan je budget, wil je bijvoorbeeld een inloopdouche, een ligbad of een bad-/douchecombinatie. Maak vervolgens de keuze welke producten jij erbij wilt aanschaffen. Zodra je deze keuzes hebt gemaakt, ga je op zoek naar waar ze deze het goedkoopst of het voordeligst verkopen.

Bouw van een badkamer

Nu weet je welke producten je wilt aanschaffen en welke stijl je wilt aanhouden. Je kunt dus beginnen met het maken van een ontwerp. Hierin zet je alle producten en maten in zodat je weet hoe het eruit komt te zien en of alles gaat passen zoals jij het wilt hebben. Dit kun je allemaal zelf doen maar je kunt ook contact opnemen met een van onze medewerkers. Deze zal jouw advies geven en het ontwerp voor jouw maken.

Inrichting van de badkamer

Als alles klaar is en jij tevreden bent met het ontwerp, kun je al jouw gekozen producten en accessoires gaan aanschaffen. Je kunt kiezen om alles zelf af te halen en zelf in elkaar te zetten. Maar het is ook vaak mogelijk om het te laten afleveren en het voor jouw in elkaar te laten zetten. Dit kost natuurlijk wel meer geld.