Beton

Beton is een erg handig product in de bouw. Het wordt zowel binnenshuis als buitenshuis gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan betonnen bloembakken of vijverranden, maar ook aan betonnen vloeren of aanrechtbladen. Vooral in het interieur is beton tegenwoordig erg populair. Zo zie je beton nu ook bijvoorbeeld in decoratiespullen, zoals kaarshouders of lampenvoeten.

Beton toepassen

Voor het werken met beton is er wel wat expertise nodig. Zo is er bijvoorbeeld bij de productie een goede organisatie nodig. Daarnaast kun je betonnen elementen altijd nog laten aanpassen in vorm en afmeting. Aangezien beton erg zwaar is, moet daar met het vervoeren van beton ook rekening mee gehouden worden. Wil je graag beton toepassen in jouw interieur? Laat je dan goed adviseren door een beton specialist.

Inrichting van beton

Het is ook mogelijk om in jouw inrichting beton te verwerken. Zo zijn er een heleboel woonaccessoires van beton, maar ook verlichting of zelfs meubels. Beton geeft een erg industriële uitstraling aan jouw interieur. Om het wat huiselijker te maken, kun je beton combineren met zachte stoffen. Daarnaast staat beton erg mooi bij lichte houtsoorten.